26 Ekim 2014 Pazar

Maybelline Color Tattoo (On and on Bronze)

Herkese merhabalar:) telefondan blog yazma mücadelesi verdiğim bu güzel İzmir akşamında sizlere yine altin sarisi rengi ile beni kendine miknatis gibi çeken Color Tattoo göz farini tanitmak istiyorum.



Acik soylemek gerekirse gri tonlarinda başka bir rengine aşık olmuştum ama kalmadığı için alamadim. Altin sarisi bitanedir diye kendimi avutmaya çalışıyorum.

Umarim hafta içi o istedigim rengi de alir buradan size onun da nasil göründüğünü gösteririm..

Malesef ki bu far beklentimin çok altında kaldi bunu açıkça söylemeliyim. Kötü mü? Kesinlikle hayir. Ama o kadar ovduler ki sanirim beklentim cok yukseldi.

Benim sevdigim bi renk, kahverengi gözler icin oldugu kadar renkli gozler icin de ideal. Yapısı guzel. Henuz disarda kullanma fırsatım olmadigi icin kalıcılığı hakkinda yorum yapamiyorum.

Belki bu kotu yorumlarimin altinda yatan sebep istedigim renge sahip olamamamdir:( Ama dedigim gibi herhangi klasik altin sarisi piriltili farla da ayni gorunume ulasabilirsiniz.

Acikcasi (en azindan bu rengin) ekşını nedir ben bilemedim...




10 yorum:

  1. Çok yakışmış,keyifle kullanın inşallah arkadaşım.
    Beğendim paylaştım bloğumu ziyaret etmiştiniz.
    Blog tanıtımınız adına destek yazımı yayınladım.Bakmak isterseniz buyrun link.

    http://begendimpaylastim.blogspot.com.tr/2014/10/sisa-mia-beauty-blog-tantm.html
    Tekrar bloğunuz hayırlı olsun.Bol keyifli paylaşımlar dilerim.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaaan ne guzel bi haber bu :) Saat 12 den beri uyanma mucadelesi verirken bu yorumunla aniden kendime geldim ve cok mutlu oldumm. Cok tesekkur ederim tanitimda yazdigin guzel seyler de beni cok mutlu etti sayfani takip etmeye calistim ama basarabildim mi bilmiyorum telefondan emin olamadim.. Ama google'dan takip ettiğime eminim.

      Tekrar cok tesekkurler :))

      Sil
    2. Rica ederim,beğenmene sevindim.Evet bloğumu takipe almışsınız teşekkürler.

      Sil
  2. Rengini çok beğendim ben ya. Tam bakır değil sanki gümüş parıltılı bakır gibi duruyor.Ten rengime uyacağını bilsem kesinlikle alırdım. Ayrıca gözlerine çok yakışmış kalıcılığı da iyiyse haksızlık etme derim bu renge :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Istedigim rengi alamamanin hirsiyla dun biraz haksizlik etmiş olabilirim :D ya da bu tonlarda cok fazla farim oldugu icin olabilir. Ama renk gercekten guzel ten rengin ne bilmiyorum ama bence her sekilde uyar

      Sil
  3. Ödülün var tatlım:)

    YanıtlaSil
  4. Color Tattoo 'ların en sevdiğim rengi bu benim. Sana da çok yakışmış canım. Bir de ben eyelinerı bu kadar güzel çekebilsem keşke. Bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuzu takip ettim :) cok tesekkur ederim benim de surekli kullandigim bi far haline geldi ama uzerine diger toz farlarimla golge yapiyorum yoksa pek belli olmuyor :(

      Sil
  5. I really liked your Information. Keep up the good work. Best Color Lenses

    YanıtlaSil