19 Ekim 2014 Pazar

Saçlarda Nescafe Mucizesi !



Nescafe deyip geçmeyin, mutlaka denemeniz gereken bu etkili ve basit yöntem saçlarınıza sadece bir saat içinde inanılmaz bir parlaklık ve yumuşaklık verecek. Bunu keşfettiğim günden beri saçıma başka hiçbir maske, krem, kür uygulamıyorum. En güzel yanı da sonucu hemen görmeniz. Öyle haftalarca kullanmak, sabretmek, sonunda da belli belirsiz değişimlerle yetinmek yok kızlar :)

Tek yapmanız gereken 2 yemek kaşığı nescafe'yi 1 litre sıcak suda eritmek. Ardından suyun ılımasını bekleyin ve banyo yaparken olduğu gibi bütün saçınızı bu kahveli su ile ıslatın. Saçlarınızı tepede toplayın ve etrafa bulaşmaması için eski bir havlu ya da poşetle başınızı sarın. 45 dakika yada isteğe göre daha fazla da bekletebilirsiniz. Saçınıza hiçbir zararı olmaz. Ben bir saat bekletiyorum.

Ardından saçlarınızı güzelce durulayın. Her ne kadar saçınızda kahve kokusu kalsa da (ki bu benim için asla rahatsız edici bir koku değildir aksine hoşuma gidiyor) saçlarınızı 2 defadan fazla şampuanlamanızı önermiyorum. Aksi taktirde bütün bu uğraşlarınız boşa gidebilir.

Saçlarınız kuruduğunda ve özellikle şekil verdiğinizde parlaklığı kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Ancak burada uyarmam gereken bir nokta var.. Geçici olarak saç renginizi koyulaştırıyor.

Ama parlak ve yumuşak saçlar herşeye değer :)

Lütfen deneyenler yorumlarını benimle de paylaşsın.. Hepinize güzel, çekici, seksi, sağlıklı ve bakımlı günler dilerim.. Öpücükler :)

4 yorum:

  1. ilk defa duydum ve çok merak ettim mutlaka deniyeceğim

    blog keşif etkinliğinden geldim bende beklerim
    http://www.soslubadem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Denedikten sonra yorumunuzu bekliyorum :)
    Takibe aldım ben de

    YanıtlaSil
  3. ay mutlaka denemem gerek, ama saçlarım sarı ve koyulaştırmasından korktum. Sanırım yine de merakıma yenilip deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  4. Very significant Information for us, I have think the representation of this Information is actually superb one. This is my first visit to your site. Solotica Contacts for Dark Eyes

    YanıtlaSil